Aradul are un nou centru de recuperare: Davima Clinic. În luna martie copiii şi doamnele beneficiază de şedinţe gratuite

Noul centru Davima Clinic din Arad care s-a deschis de curând oferă în luna martie ședințe de evaluare logopedică gratuite, tuturor copiilor care au nevoie. Totodată vor sărbători şi femeia.

„De asemenea, săptămâna viitoare, între 2-7.03, sărbătorim femeia și oferim gratuit un masaj facial și capilar, tuturor doamnelor şi domnişoarelor care se programează pentru un masaj de relaxare, anticelulitic sau reflexogen”, a declarat Mădălina Ioana Cimpoies. Mădălina lucreză ca director de peste 10 ani la o societate din Arad. Este arădeanca care a fondat Asociația Dalia, în urma cu 6 ani, și ajută, în regim de voluntariat, copiii cu probleme medicale. De acolo a venit ideea de a face mai mult pentru persoanele cu afecțiuni, iar acum administrează această clinică.

„Am vrut sa ajutam. Să fim de folos. De aici a pornit ideea, care s-a creionat mai târziu în acest centru de recuperare. Împreună cu o prietenă am pus bazele. Pacienții pot beneficia de consultul unui medic de recuperare, care îi va evalua și le va face un program personalizat de recuperare. Davima Clinic, centrul de recuperare medical din Arad se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor cu diverse afecțiuni psiho-neuro-motorii”, mai adaugă Mădălina.

Davima Clinic vine în sprijinul aradenilor, şi nu numai, cu terapii de recuperare precum: kinetoterapie, fizioterapie, terapie ocupationala, logopedie, masaj terapeutic, psihoterapie, etc.

Alaturi de terapeuți specializati, centrul Davima Clinic, oferă programe intensive de recuperare. De asemenea, aici puteți opta și pentru programe personalizate de tratament de recuperare : post-operator, post-traumatic, pentru diferite afecțiuni fizice sau psihice.

Pentru mai multe informatii si programari puteţi suna la numarul de telefon 0770.891.600, de luni pana vineri între orele 9-19 și sâmbătă între 9-14. Adresa este str. Dâmboviţei nr 41 Arad, iar pagina de Facebook Davima-Clinic-Centrul-de-recuperare.

Leave a commentCopyright © 2020 Toate drepturile rezervate | Politică de confidențialitate