Centrul “Davima Clinic” vă oferă o paletă largă de terapii de recuperare

Deschis la începutul acestui an, centrul de recuperare DAVIMA CLINIC oferă servicii de recuperare psiho-neuro-motorie, atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Serviciile sunt oferite în regim privat. Pacienții care au asigurare medicală la Signal Iduna România pot beneficia de gratuitate sau de diferite beneficii la consultații de specialitate și la terapii de recuperare, în cadrul centrului nostru Davima Clinic!

Echipa de medici care oferă pacienților consultatii de specialitate și un program de recuperare personalizat este compusă din: medicul de recuperare medicală, cu competențe în homeopatie – dna dr. Butiu Corina, medicul neurolog cu competențe în acupunctura – dna dr. Iancu Alina și medicul ortoped – dl. dr. Jitaru Bogdan.

Atentia centrului se îndreaptă și către micuții pacienți, iar dna dr. Leordean Lazar Viorica – medic pediatru, împreuna cu dna dr. Anca Pârvu – medic psihiatru pediatric si cu Dl. dr. Henry Osakwe, medic ortoped pediatric, leoferăa consultatii și tratament de specialitate.

Centrul oferă o gamă largă de terapii de recuperare și anume:

-Fizioterapie (Laser Terapia, electroterapie, ultrasunete, etc)

– Kinetoterapie (Terapia Vojta, Terapia CranioSacrală, Tehnica Masgutova, Tehnica McKenzie)

– Masaj medical și de recuperare

– Masaj pentru drenaj limfatic

– Logopedie

– Psihoterapie

– Reflexoterapie

-Terapia Bowen

– Acupunctură

Cu convingerea ca nu mergem la medic când avem o problema, ci doar atunci când dorim sa ne vindecăm, clinica de recuperare acordă o atenție sporită fiecarui pacient, iar echipa din recepție se asigură să nu existe timp de asteptare. Terapiile se desfașoară doar cu un pacient.

Parcarea generoasă din fața si spatele clădirii, precum si rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati, constituie un aspect important.

Locatia: Arad, str Dâmboviței, nr 41 (Cartier Bujac)

Contact:

Tel: 0770.891.600

Site: Www.davimaclinic.ro

www.facebook.com/centrulderecuperare-DavimaClinic

IMPORTANT! – în luna octombrie, oferim 10% reducere la abonamentele de 10 ședințe. Pentru a beneficia de acest discount, cei interesați sunt rugați să precizeze la recepție codul “DavimaAradon”, unde pot afla toate detaliile necesare.

Leave a commentCopyright © 2020 Toate drepturile rezervate | Politică de confidențialitate