Davima Clinic Arad – o nouă șansă pentru persoanele cu dizabilități

Centrul de recuperare medicală din Arad, Davima Clinic, se adresează atât copiilor, cât și adulților cu diverse afecțiuni psiho-neuro-motorii.

Davima Clinic Arad vine în sprijinul aradenilor, și nu numai, cu terapii de recuperare precum: kinetoterapie, fizioterapie, terapie ocupațională, logopedie, masaj terapeutic, psihoterapie, etc.

Alături de terapeuți specializați, centrul Davima Clinic, oferă programe intensive de recuperare. De asemenea, aici puteți opta și pentru programe personalizate de tratament de recuperare : post-operator, post-traumatic, pentru diferite afecțiuni fizice sau psihice.

“În luna martie oferim ședințe de evaluare logopedică gratuite, tuturor copiilor care au nevoie. De asemenea, în luna martie sărbătorim femeia și la Centrul Davima Clinic și oferim gratuit un masaj facial și capilar, tuturor doamnelor care își achiziționează un masaj de relaxare, anticelulitic sau reflexogen. Pacienții noștri, copii și adulți, pot beneficia de servicii de recuperare psiho-neuro-motorie. Echipa noastră de specialiști, compusă din medic de recuperare, fizio-kinetoterapeuti, maseuri de recuperare și psihoterapeuți, în urmă unei evaluări atente, propun un program de recuperare personalizat fiecărui pacient” – spune Mădălina Ioana Cimpoieș, administratorul Davima Clinic Arad.

Pentru mai multe informații și programări puteți suna la numărul 0770.891.600, de luni până vineri între orele 09.00 – 19.00 și sâmbătă între  09.00 – 14.00.

Adresa: str Dâmboviței nr 41 Arad

Leave a commentCopyright © 2020 Toate drepturile rezervate | Politică de confidențialitate