Depresia

Se caracterizeaza printr-un sentiment persistent de tristete, pesimism, lipsa interesului pentru orice activitate si chiar pentru viata, a carui intensitate poate ajunge la letargie totala si apatie.

Depresia clinica este o afectiune grava, declansata probabil de un dezechilibru chimic cerebral si nu are nimic de-a face cu deznadejdea care survine de obicei in urma unei deceptii.

Apare progresiv si, in cazurile fericite, episoadele depresive pot disparea de la sine dupa o perioada de timp, prin autoreglarea functionarii creierului, însă depresia nu se vindeca de la sine. Din pacate, marea majoritate a depresivilor necesita interventie specializata si prescrierea unui tratament adecvat, de lunga durata, sub atenta observație a unui medic psihiatru.

La Centrul de Recuperare Davima Clinic, psihoterapeutul Flavia Nădejde, specializat în Terapia Centrata pe Emotii, vine în ajutorul celor care intampina episoade depresive!

Daca te confrunți cu:
– Sentiment de auto-devalorizare
– Lipsa interesului fata de activitati
– Lipsa poftei de viata
– Lipsa poftei de mancare
– Libido scazut
– Insomnia
– Stare constanta de indecizie
– Memorie slabita

Atunci te sfătuim sa apelezi cu încredere la ajutorul specializat oferit de psihologul nostru.

In completarea psihoterapiei, despre care specialiștii susțin ca este “obligatorie în procesul de vindecare”, în centrul nostru puteți beneficia și de Terapie Craniosacrala, Terapia Bowen, acupunctura, masaj de relaxare și reflexoterapia.

Pentru programari: 0770.891.600
Arad, str Dâmboviței, nr 41 – Cartier Bujac

Sursa foto: Google

Leave a commentCopyright © 2020 Toate drepturile rezervate | Politică de confidențialitate